Mediterraan broodje met komkommer-kipsalade

Ingrediënten

1 PowerSlim mediterraan broodje
1 el olijfolie
40-50 gram kipfilet
1 teentje knoflook, geperst
0,5 ui, gesnipperd
50 gram komkommer, in stukjes, zonder zaadlijsten
1 tl mosterd
1 el magere kwark

Bereidingswijze

Kruid de kipfilet met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de kipfilet goudbruin samen met de knoflook. Meng de ui en de mosterd door de kwark. Breng op smaak met een beetje peper en zout. Verwijder de zaadlijsten uit de komkommer. Meng de saus met de komkommer en gebakken kipfilet. Rooster het broodje in de broodrooster en snijd open tot een envelop. Vul het broodje met de salade.


Tip: 
Vervang de kip door 40-50 g zalm.

Voedingswaarde per portie:

292 kcal
8,2 gram koolhydraten
16,2 gram vet
28,3 gram eiwitten