Je wilt natuurlijk graag weten wat PS. food & lifestyle kost. Dit is voor iedereen verschillend. Per persoon verschilt het hoeveel kilo’s je kwijt wilt of moet. Maak daarom vrijblijvend een afspraak, dan kan ik samen met jou bekijken welk streefgewicht je wilt behalen en wat de kosten daarvan zijn. Iedereen heeft weer andere behoefte en wensen en die worden eerst goed in kaart gebracht om vervolgens een dieet op maat aan te meten.

Vaak starten we met een starterspakket om je wegwijs te maken met het programma. Dit bevat 7 dagdoosjes, voor iedere dag een apart doosje met producten. Daarnaast bevat het starterspakket het kookboek ‘Koolhydraatarm genieten’ ter waarde van 19,95, vitamine- en mineralen supplementen en een shaker.

Je kunt dan ook meteen proeven wat je wel en niet lekker vindt. Daar kan dan vervolgens rekening mee gehouden worden en dan krijg je meteen een goede kijk in het assortiment. Het toegevoegde weekmenu zal je hierin wegwijs maken.

Het pakket  kost 159 euro.

Daarna stellen we een weekmenu samen aan de hand van producten die jij het lekkerste vindt. Gemiddeld besteed je tijdens de 1e strikte fase 12,5 tot 15 euro per dag.

Om tot een goed resultaat te komen is de wekelijkse coaching geheel GRATIS bij minimale afname van 3 doosjes PS. food & lifestyle producten. Ben je benieuwd naar jouw persoonlijke kostenplaatje, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek. In dit adviesgesprek wordt precies verteld hoe er aan de slag wordt gegaan!