Corona

17-8-2020

Reserveren vanaf 1 september niet meer nodig

Door de verbouwing hebben we de sportruimnte zo kunnen vergroten dat we op 1.5 meter van elkaar kunnen sporten en de fiets en de crosstrainer kunnen weer gebruikt worden. Alles wat vroeger clubruimte was tot aan de weegruimte wordt straks sportruimte. In de oude weegruimte komt straks de balie te staan en zal er veel extra kleedruimte komen. In de nieuwe ruimte komt de koffietafel te staan en zal een stukje gereserveerd worden als weegruimte. Kortom, we hebben straks weer volop de ruimte om een beetje terug te gaan naar normaal met inachtneming van de nog steeds geldende maatregelen.

We kunnen vanaf 1 september weer 14 dames tegelijk kwijt op 1.5 meter en dus zal er dan niet meer gereserveerd hoeven te worden. Er is dan ook meer dan genoeg wachtruimte voor de eventuele piekmomenten. In bijna alle andere hart for her clubs met de oppervlakte die wij straks hebben gaat het sporten zonder reservering al maanden goed en daarom verwacht ik bij ons ook geen problemen. Mocht in de praktijk blijken dat het toch niet veilig werkt dan zullen we het reserveringssysteem zeker weer in gebruik nemen. Verwijder de app dus nog niet van je telefoon!!


24-6-2020

Lieve Leden,

We mogen vanaf 1 juli 2020 weer onze deuren openen voor jullie. We weten op dit moment echter nog niet welke aanvullende regels en eisen er dan zullen gelden dus moeten we nu nog even pas op de plaats maken. Na de aankondiging van het kab

1-7-2020

Eindelijk weer SAMEN sporten

Het is nu echt bijna zover! Afgelopen maandag heeft de gemeente Leiderdorp bepaald dat alle voorzorgsmaatregelen die we treffen, en getroffen hebben op het gebied van de 1.5 meter maatregel en de regels rond hygiëne en ventilatie, voldoende zijn om veilig open te gaan aanstaande 6 juli. Dat was wel even een juichmomentje!

Zoals eerder geschreven zal alles wel net even anders gaan maar daar wennen we met zijn allen snel genoeg aan.

Sportmoment reserveren verplicht!
Door de 1.5 meter maatregel zullen we op reservering moeten werken om te voorkomen dat er teveel dames in en rond de club zijn. Hiervoor hebben we een eenvoudig reserveringssysteem gemaakt die je kunt gebruiken via je smartphone of via de computer/laptop.

  • werkt je smartphone via Android dan kun je eenvoudig de hart for her Leiderdorp app downloaden in de Play Store en installeren.
  • heb je een iPhone dan dien je deze link te openen in Safari en de instructies te volgen.
  • wil je liever via de computer/laptop reserveren dan kun je deze link opslaan als bladwijzer in je browser of op je bureaublad.
Download iOS AppDownload Android App

 

Je dient jezelf in alle gevallen eenmalig te registeren om van alle gemakken die het systeem biedt gebruik te kunnen maken. Kom je er niet uit of heb je geen van deze mogelijkheden tot je beschikking dan helpen wij je graag bij het maken van je afspraken (Jantien 06-82111182).
Reserveren kan op de dag zelf ook nog en een sportmoment annuleren kun je zelf tot 2 uur voor aanvang. Ook is er een mogelijkheid om jezelf op de wachtlijst te zetten wanneer de gewenste tijd vol is geboekt. De kalender loopt tot een maand vooruit.


24-6-2020

Lieve Leden,

We mogen vanaf 1 juli 2020 weer onze deuren openen voor jullie. We weten op dit moment echter nog niet welke aanvullende regels en eisen er dan zullen gelden dus moeten we nu nog even pas op de plaats maken. Na de aankondiging van het kabinet is het nu aan de veiligheidsregio om dit besluit uit te werken en te vertalen in een noodverordening. In de noodverordening staat wat er straks wel en niet kan.

Zodra er meer duidelijkheid is informeren wij jullie natuurlijk.

Tot snel!

Jantien, Debbie en Joyce


25-3-2020

Lieve leden,

Het komt niet vaak voor dat we specifiek door de Koning op tv toegesproken worden. We zitten samen in een ongekend bijzondere tijd van onzekerheid. Een situatie waar nog nooit iemand mee geconfronteerd is en waarvan iedereen de gebeurtenissen nog lang zal herinneren.

Het doet ons allen realiseren hoe kwetsbaar we zijn en dat wij elkaar gezamenlijk moeten steunen. Niet alleen binnen het gezin, maar ook richting familie, vrienden, buurt, werk en lokale ondernemingen.

Er bestaat een kans dat de overheid de huidige maatregelen nog verder zal aanscherpen, hetgeen ons allemaal verder op de proef zal stellen. Iedere helpende hand is dan meer dan welkom.

Met een sportschool als hart for her heb ik specifiek gekozen voor een kleinschalige en persoonlijke vrouwensportschool. De huidige situatie doet mij ook beseffen dat dit ook kwetsbaarheid met zich meebrengt. Ondank dit, blijf ik met het team van hart for her Leiderdorp, trots op wat wij uitdragen!

De afgelopen week heb ik niet stil gezeten en was ik achter de schermen druk bezig om alle gevolgen en neven effecten, die het coronavirus met zich meebrengt, in kaart te brengen.

Ondanks dat we met zijn allen in een overmachtssituatie zitten, kunnen we ons voorstellen dat je vragen hebt over je abonnement. Wij hebben de volgende regeling getroffen:

Zolang we niet weten wanneer we weer open mogen gaan, zullen we GEEN abonnementsgelden incasseren!! Over de compensatie van de twee weken die jullie in maart gemist hebben ben ik nog aan het nadenken, maar ook dat komt goed.

Gaan wij nu zitten wachten totdat dit alles voorbij is? Zeker niet! Ik doe mijn best zo snel mogelijk met een mooi alternatief te komen, want bewegen en gezond eten is nu juist zo belangrijk voor ons immuunsysteem. Ook hierover hoop ik jullie snel te informeren.

Voor nu lieve mensen, blijf alsjeblieft gezond, houd afstand van elkaar en VOOR elkaar!

Dikke digitale knuffel,

Jantien, Debbie en Joyce

Team hart for her Leiderdorp

 


16-3-2020

Lieve leden,

Het laatste nieuws van de regering is inmiddels bekend. Daarin wordt vermeld dat helaas alle scholen en ook sportclubs op slot gaan. Natuurlijk begrijpen wij dit besluit en volgen we dit advies op om de volksgezondheid zo goed mogelijk te helpen.

Wat betekent dit voor jou als hart for her lid? Dat we  onze deuren sluiten voor  tot 1 September.

Waarom?
Risicogroepen: zijn ouderen en mensen met verminderd immuunsysteem, deze mensen moeten in strikte isolatie voor de eigen veiligheid.
Iedereen zonder klachten, dat is de rest van de hele bevolking gaat in sociale isolatie. Dat betekent: alleen indien noodzakelijk naar buiten (boodschappen doen, naar werk in vitale functies voor de samenleving. Zo min mogelijk contact met anderen, dus alle sociale activiteiten per direct stoppen.

Daar vallen wij dus ook onder met hart for her. Zeker gezien we een doelgroep bedienen die in deze risicogroep valt. Om jullie in goede gezondheid weer terug te zien zijn wij verplicht om, met pijn in ons hart, de deuren voorlopig tijdelijk te sluiten.

Wij vinden het heel vervelend dat jij even niet kan sporten maar zijn ervan overtuigd dat je begrip hebt voor deze noodgedwongen maatregel om de verspreiding van het virus te beperken.

Er staan veel afspraken in onze agenda de komende weken en wij zullen met deze dames contact opnemen om e.e.a. kort te sluiten.

Als er meer duidelijkheid is vanuit de regering hoe lang dit gaat duren informeren wij jullie natuurlijk. Voor nu wensen wij jullie een veilig en vooral gezonde periode toe in deze bijzondere tijd. En hopen we iedereen weer snel in goede gezondheid weer te zien.

Jantien, Debbie en Joyce