Italiaanse paprikasoep

Ingrediënten voor 1 persoon

1 zakje PowerSlim grissini oregano
1 el olijfolie
1/2 teen knoflook, geperst
1 rode paprika, in stukjes
1/2 liter kippenbouillon
1/4 ui, gesnipperd
witte balscamico azijn

Bereidingswijze

Verhit de olie in een grote pan. Fruit de ui en knoflook en voeg de rode paprika toe. Voeg wanneer de paprika zacht is de kippenbouillon toe. Zet het vuur laag en kook zachtjes 10 min door. Haal de pan van het vuur en pureer de soep met een staafmixer. Breng op smaak met een flinke scheut witte balsamico azijn. Serveer met PowerSlim grissini oregano.

Tip:  Geen witte balsamico azijn in huis? Je kunt ook witte wijnazijn of citroensap gebruiken, dit haalt de smaak ook net even wat op.

Voedingswaarde per portie:
173 kcal
6,5 gram koolhydraten
8,9 gram vet
12,3 gram eiwit