Gevulde portobello

Ingrediënten voor 1 persoon

1 zakje PowerSlim toast classic, 1 toast verkruimeld
2 portobello champignons, steeltjes fijngesneden
1/2tomaat, in blokjes
1/2 lente-ui, fijngesneden
1 teentje knoflook, fijn gesneden
1 el Boursin cuisine light
2 tl Philadelphia light
Basilicumblaadjes
1 el olijfolie
Zout
Peper

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een pan. Fruit hierin de steeltjes van de portobello’s samen met de blokjes tomaat, fijngesneden lente-ui en de knoflook circa 2-3 minuten. Zet het vuur uit en meng met de Boursin en de verkruimelde toast. Breng op smaak met peper en zout. Leg een paar blaadjes basilicum in de portobello’s en vul ze met het mengsel. Leg de portobello’s in een ovenschaal en laat in 20 minuten gaar worden in de oven. Besmeer de overgebleven toast met de Philadelphia en serveer bij de gevulde portobello’s.

Voedingswaarde per portie

341  kcal
12,5 gram koolhydraten
16,5 gram vet
21,1 gram eiwitten